Koffiemachines en koffiezetapparaten

Onze monteurs werken aan huis. 

Onderstaande garantie vorm is daarom van toepassing. Het is daarom belangrijk dat u de voorwaarden goed doorleest om onduidelijkheden en teleurstellingen te voorkomen. 

Een garantietermijn voor gebruikte gereviseerde koffiezetapparatuur bedraagt 2 of  3 maanden. Bij koop verklaart de koper zich automatisch akkoord met de voorwaarden. 

"Carry-in garantie" betekent dat de klant verantwoordelijk is voor het brengen van het defecte product naar een aangewezen servicepunt of reparatiecentrum voor reparatie of vervanging. Dit is in tegenstelling tot bijvoorbeeld een "on-site garantie" waarbij een technicus naar de locatie van de klant komt om het defecte product te repareren.

Bij een carry-in garantie moet de klant het product naar het bedrijf of een servicemonteur brengen en na reparatie of vervanging moet de klant het weer ophalen. Eventuele transportkosten om het product naar het bedrijf of servicemonteur te brengen en weer op te halen zijn meestal voor rekening van de klant, tenzij anders overeengekomen.

Bovenstaande is  van toepassing op onze gereviseerde koffiezetapparatuur en waar vermeld in de beschrijving van een product. Voor het overige gelden de gebruikelijke garantievoorwaarden voor consumenten. Elders vermeld op onze website 

© 2013 - 2024 In en Uit - Warenhuis online | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel