Uw recht van retour

(Herroepingsrecht)

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@inenuit.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitzondering verzegelde producten

Het gaat hier  om producten die om hygiënische redenen na opening niet retour mogen. Deze producten mogen wel gewoon retour als ze de verzegeling niet is verbroken:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, . Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen info@inenuit.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Op onze nieuwe artikelen zijn verder de gebruikelijk geldende webwinkel garantievoorwaarden van toepassing.

Uitzondering houdbare producten

Producten die u via deze webwinkel koopt kunnen soms een  beperkte houdbaarheid hebben en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

Uitzondering partij verkoop  b2b

Bij partij verkoop hanteren wij b2b voorwaarden. Ongeacht u als particulier of business koopt geld hier geen recht van retour.B2B webwinkels hoeven zich namelijk niet te houden aan consumentenwetgeving. Zaken als herroepingsrecht komen uit consumentenwetgeving, als je enkel en alleen aan zakelijke afnemers verkoopt zijn de regels  anders. 

Let op : Indien u als particulier dus een partij koopt geld onze B2b regel. 

 

 

INSTRUCTIE HERROEPINGSRECHT FORMULIER:

https://cdn.myonlinestore.eu/93f23290-6be1-11e9-a722-44a8421b9960/files/nl_nl_1_Instructie-voor-herroeping.pdf

FORMULIER HERROEPING CONSUMENTENKOOP:

https://cdn.myonlinestore.eu/93f23290-6be1-11e9-a722-44a8421b9960/files/nl_nl_2_formulier-herroeping-consumentenkoop.pdf

Het herroepingsrecht formulier dient u zelf uit te printen en kunt u opsturen of scannen en mailen naar onderstaand (e-mail) adres

 

Heeft u vragen of opmerkingen over het herroepingsrecht,of het formulier mail ons dan gerust: info@inenuit.nl

 

In en Uit

Boxhofstede 40

8171BN Vaassen

Let op: Dit is een correspondentie adres

E-mail: info@inenuit.nl

 

Alles over onze webwinkelvoorwaarden leest u HIER

 

Download hier een scanner app voor uw smartphone:

(klik op het plaatje)

Cover art

Geupdated op maandag 15 januari 2018 

© 2013 - 2024 In en Uit - Warenhuis online | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel